Novinky - co se děje u nás, na Základní škole Open school Karviná?

Včera u nás proběhly zápisy do prvního trojročí. Byli jsme mile překvapeni tím, kolik toho děti už umí. Učení nám půjde samo a bude to jenom radost! Už teď se nemůžeme dočkat nového školního roku. Rodiče k nám také dokonale zapadnou. Už z prvních kontaktů je patrné, jak přistupují hezky k dětem a k učení. Je krásné vidět jejich pozitivní...

Ve středu 24.4.2024 v době od 15:00 do 18:00 hod. u nás na Základní škole Open school Karviná proběhne zápis dětí do prvního trojročí. Rezervujte si termín včas! Těšíme se na Vás a Vaše lumpíky :-)

20. března 2024 od 16:00 do 19:00 se koná den otevřených dveří! Zastavte se za námi do naší Open school Karviná, která sídlí v budově bývalého Janečkova mlýna (Karola Śliwky 225, Karviná-Frýštát). A že to nestihnete? To vůbec nevadí, domluvte si schůzku. Rádi vás uvidíme i jindy! :-) Těšíme se na vás a vaše děti :-)

Děti přijímáme během celého školního roku. Je možný i přestup z jiné školy. Podmínkou je shoda obou rodičů a vstupní pohovor, na kterém vám zodpovíme všechny otázky a představíme principy výuky. Tak neváhejte a ozvěte se nám! Rádi vás a vaše děti poznáme. Těšíme se!

Pokud máte děti na individuální domácí výuce, jsme pro Vás tou správnou volbou. Umožníme Vám případnou prezenční výuku dle Vašich potřeb (např. jeden týden v měsíci atd.). Pokud žijete částečně v zahraničí a učíte se s dětmi doma, máte možnost konzultací v naší svobodné soukromé Základní škole Open school Karviná. Také můžete využít prezenční výuku...

Hledáme parťáka/parťačku, který se nebojí svobody v rozhodování, ba naopak to preferuje. Někoho, kdo si je vědom své hodnoty a umí se dostatečně ocenit. Pokud Ti vadí nefunkčnost a zkostnatělost našeho školského systému a rád bys to změnil, jsi náš/naše :-)